НЕВЕРОЈАТНО: Девојчиња си ги продаваат телата за едно надополнување на сметка за мобилен!

Loading...

Михаило М. кој е осомничен дека е предводник на синџирот на елитна проституција во Србија, по чие апсење „падна“ и Милица Живановиќ или Мими Оро, е од Шабац, а познавачите на овој град велат дека токму ова место е центар за проституција.Градот на реката Сава нуди ноќни дами на различна возраст, некои од нив се премлади и сѐ уште не одат во средно училиште – се претставуваат како сиромашни студентки или самохрани мајки.
„Поголем дел од тие девојки работат на мостот за ситни пари, додека поголемиот дел од заработката оди кај нивните макроа. Често ги пуштаме да работат, бидејќи тоа е еден од начините незабележано да гледаме кои се клиентите. Кога доаѓаат на мостот, мажите се невниматели, а во 80% од случаите станува збор за лица кои веќе имаат направено некои кривични дела, како што се поседување на нелегално оружје, препродавање дрога, разбојништво и кражба“, велат од полицијата.
Јавна тајна е дека преку викенд многу млади девојки од Белград и од Нови Сад доаѓаат токму во Шабац за да ги забавуваат богатите клиенти. Во околината на градот, постојат куќи со високи бедеми во кои одат клиентите.
„Најмногу доаѓаат студентки од Нови Сад, кои дури некогаш буквално ништо не заработуваат. Но, тие доаѓаат само за да преспијат, да се искапат во базенот, што овие објекти секако го поседуваат. Но, кога ќе дојде понеделник, тие си одат дома со надополнети сметки за мобилен, кутија-две цигари…“, велат од полицијата.Градот на реката Сава нуди ноќни дами на различна возраст, некои од нив се премлади и сѐ уште не одат во средно училиште – се претставуваат к

loading...
Loading...