Неверојатно: Џоан Риверс и Мајкл Џексон починале од истиот лек!

Loading...

Зарем е можно? Најновите информации покажуваат дека го користеле истиот лек….На Џоан престана да и чука срцето откако беше успана во текот на операцијата на грло. Откако паднала во кома воопшто не се рабудила. 
Заводот за здравство на државата Њујорк во моментов води истрага во клиниката „Yorkville Endoscopy clinic“ за која се тврди дека на Џоан Риверс и е даден истиот коктел на лекови кои пред пет години го убија кралот на поп музиката Мајкл Џексон. Па така тие се сомневаат дека токму анестезијата направила проблем, со оглед на разговорот кој лекарската екипа го водела со луѓето кои ја водат истрагата. 
Повеќе информации се очекуваат по истрагата. На Џоан престана да и чука срцето откако беше успана во текот на операцијата на грло. Откако паднала во кома воопшто не се рабудила. 

loading...
Loading...