НЕВЕРОЈАТНО: И Асафа Пауел допингуван!!!

Пет атлетичари на Јамајка, вклучувајќи ги и Асафа Пауел и Шерон Симпсон, беа позитивни на тестот за забранети стимулативни средства во националниот шампионат минатиот месец, пренесуваат британските медиуми.
Скандалите се бројат еден по друг, па така и Асафа Пауел влезе во нив, кој помина позитивен на тестот за стимулативни средства.
По Тајсон Геј, сега во овој скандал влезе и Асафа Пауел, Геј нема да може да му се спротистави на Усеин Болт во август, па така се чини дека Болт нема да има проблем околу реализирање на својата цел.Пет атлетичари на Јамајка, вклучувајќи ги и Асафа Пауел и Шерон Симпсон, беа позитивни на тестот за забранети стимулат

Пронајдете не на следниве мрежи: