Неверојатно: Ја менуваат судбината така што ги оперираат своите дланки?

Loading...

Еден јапонски хирург ги нуди своите услуги на личностите кои сакаат да влијаат на својата судбина такашто им ги продолжува линиите на живот, љубов и среќа на дланките.Такаки Мацуока е подготвен да им помогне на суеверните граѓани, кои се незадоволни со она што можат да го прочитаат на своите дланки.
Гледањето на дланка постои уште многу одамна а некои луѓе веруваат цврсто во него.
Со намера да донесат некои промени во иднината и да ги стават работите под контрола, некои посегнуваат за естетска хирургија.
Мацуока на пациентите им ги продолжува линиите со помош на електричен скалпер.

Доколку би користел ласер раната би зараснала и не би оставил јасен траг. Со електричен скалпер правам мали резови, бидејќи линиите на дланките никогаш не се потполно прави.
Досега им ги променил линиите на 37 личности. Постојат линии кои се најчесто барани. Така мажите сонуваат за пари а жените за љубов, па Мацуока најмногу прави измени на овие линии.
Операциите траат од 10 до 15 минути и чинат околу 750 евра.Такаки Мацуока е подготвен да им помогне на суеверните граѓани, кои се незадоволни со она што можат да го прочитаат на своите дланки.
Гледа

loading...
Loading...