Неверојатно, но вистинито: Овој зеленчук ги брка бубашвабите!

Loading...

Бубашвабите се тежок проблем, кој  за жал се јавува во многу  домаќинства.Кога еднаш ќе влезат  во куќата многу тешко  се бркаат. Тие се еден од најстарите видови на светот, кои живеат на нашата планета уште од динусаорсите.   Еве еден природен начи како да се ослободите засекогаш од бубашвабите!
Земете една краставица и  исечете ја на парчиња. Поставете парчиња краставица во  секој  агол од вашата куќа, посебно на местата каде веќе сте ги виделе бубашвабите. Мирисот од краставицата ќе ги избрка бубачките и  ќе го  спречи растот на штетни микроби.Кога еднаш ќе влезат  во куќата многу тешко  се бркаат. Тие се еден од најстарите видови на светот, кои живеат на нашата планета уште од

loading...