Неверојатно: Пред да почине си напишала писмо за „себеси во иднината“

Loading...

Откако починала, 12- годишната Тејлор Смит, нејзините родители пронашле писмо кое таа го напишала пред смртта.Тејлор починала изненадно минатата недела поради пневмонија.
Родителите после нејзината смрт прегледувајќи ги нејзините работи пронашле писмо на кое пишува дека не треба да се отвара до 13 април, 2023 година, и дека може да го отвори само „Тејлор Смит во иднината“.

Сепак тие писмото го отвориле и го објавиле на “BuzzFeed”. Нејзиниот татко кажува дека во него Тејлор е опишана точно каква што била.
„Таа беше паметна, многу забавна и духовита“- кажува Тим.

Тејлор во писмото се прашува „себеси во иднината“  дали го завршила училиштето, и ако не го завршила обавезно да го заврши.
Девојчето прашувало каков е нејзиниот однос спрема Бога, и си кажува на самата себе дека постојано се моли и оди во црква.

Тејлор ја интересирало дали „Тејлор во иднината“ патувала со авион низ другите земји и дали сеуште се емитува нејзината серија “Doctor Who”.

Нејзиниот татко кажува дека Тејлор отсекогаш правела интересни и креативни работи и дека не се чуди што си напишала писмо кое го наменила на самата себе. Тејлор починала изненадно минатата недела поради пневмонија.
Родителите после нејзината смрт прегледувајќи ги нејзините работи пронашле пис

loading...
Loading...