НЕВЕРОЈАТНО! Што се случува во вашиот стомак откако ќе се напиете таблета?

Loading...

Неверојатно тајмлапс видено, прикажува што се случува во вашиот стомак, откако ќе проголтате таблета.Творците на ова видео, ставиле пилули во кутија на петриеви шолји и следеле што се случува. Прв на ред вил ибупрофен, а на видеото се гледам како се разложува.
Следна таблета била ибупрофен од друг произведувач, која произведува бои од жолта до црвена.
Трета е розев парацетамол, јок се разградува на ситни парчиња…
Погледнете го фасцинантното видео:Творците на ова видео, ставиле пилули во кутија на петриеви шолји и следеле што се случува. Прв на ред вил ибупрофен, а на видеото се гледам како с

loading...