Неверојатно: Во утробата на пациент пронајдени 600 грама кокаин!

Loading...

Француските медиуми пренесуваат дека Француски хирург пронашол 600 грама кокаин во стомакот на еден пациент кој го оперирал поради силни болки.Поради интензивни болки пациентот,бил примен неодамна во една болница во францускиот град Крезо, на југоистокот на земјата.
Хирургот во текот на операцијата во утробата на пациентот пронашол 600 грама кокаин во кесички.
Болницата веднаш ја известила полицијата, а пациентот по операцијата признал дека бил во Латинска Америка и ја проголтал дрогата за да ја продаде во Франција.
Таквите шверцери на дрога се викаат „муле” и тие голтаат кокаин во пакетчиња со големина на еден залак. Пакетчињата ги мачкаат со маслиново масло, вода или некоја течност за полесно да ги проголтаат. Тие дрогата може да ја носат во стомак и по неколку денови, а за тоа време не можат да јадат, туку само пијат вода. Меѓутоа, ако пукне кесичка, нивниот живот е во опасност.Поради интензивни болки пациентот,бил примен неодамна во една болница во францускиот град Крезо, на југоистокот на земјата.
Хирургот во тек

loading...
Loading...