Неверојатно: Водејќи љубов на раб на бунар паднала во него

Жителите на Сиудад Реал, Шпанија се уште се во шок по овој мошне необичен и вознемирувачки настан.Непозната 21 годишна девојка паднала во 15 метри длабок бунар за време на сексуален однос со непознат маж на работ од бунарот.
Непознатиот љубовник веднаш по инцидентот побегнал, оставајќи ја девојката на дното од 15 метарската бездна. Пожарникарите добиле повик во врска со инцидентот, па оттука постои сомневање дека непознатиот маж е можеби нивни колега.
Девојката поминала без посериозни повреди и по една ноќ е пуштена од болница. Можеби сега два пати ќе размисли со кого и каде ќе води љубов во иднина.Непозната 21 годишна девојка паднала во 15 метри длабок бунар за време на сексуален однос со непознат маж на работ од бунарот.
Непознатиот

Пронајдете не на следниве мрежи: