Неверојатно:Ја однел својата девојка на кровот, ја соблекол и ја држел таму 5 часа!

Loading...

Лин(32) и се заканувал со месарска секира и ја одвлекол на кров својата девојка. Се соблекол и ја натерал и неа да го соблече долниот дел од вешот. Сето ова го направил бидејќи нејзиното семејство не дозволувало да се венчаат.Кинескиот градежник Лин(32) ја земал својата девојка(29) и и се заканувал со секира на кровот на куќата во Санијја откако нејзините родители не го одобриле нивниот брак. 
Стотици минувачи се собрале и гледале овој настан. Тој сакал на тој начин да ја понижи пред соседите, пишува Daily Mail. И рекол дека ќе ја убие и тврдел дека постојано го изневерувала додека бил на работа.

Полициските преговарачи веднаш стигнале на местото на случувањето. Лин цело време ја држел девојката под секирата или мафтал по неа со истата. Стигнала и неговото семејство кое се обидело да го наговори да се симне од кровот. Го обиколила и војска.
Тој барал автомобил за да избега со неговата девојка. На крајот полицијата му обезбедила еден. Лин се облекол и држејќи ја девојката се спуштил од кровот. Полицајците успеале да го фатат и му ставиле лисици пред шокираните соседи. На Лин му предстои долгогодишен затвор. Локалните  медиуми објавиле дека ниту неговите родители не го дозволувале овој брак.Кинескиот градежник Лин(32) ја земал својата девојка(29) и и се заканувал со секира на кровот на куќата во Санијја откако нејзините родители не го

loading...
Loading...