Невеста задоцнила на свадбата и така спречила голема трагедија!

Loading...

„Невестата за среќа задоцнила, инаку ќе се случела трагедија“, рекол претседателот на општината.Една невеста во Грција, задоцнила на венчавањето и им ги спасила животите на сватовите, кои додека надвор ја чекале, таванот од црквата се срушил.
Повредена била само една жена.
Сепак, венчавањето се одржало во дворот на црквата.Една невеста во Грција, задоцнила на венчавањето и им ги спасила животите на сватовите, кои додека надвор ја чекале, таванот од црквата се срушил.

loading...