Невиден срам: Сакале да го пуштат од затвор во кој никогаш не ни бил-еве што се случило!

Loading...

Мајк Андерсон во 2000 година е осуден на 13 години затвор откако извршил кражба во Бургер Кинг во Мизури, а по пресудата му било кажано дека ќе биде известен во кој затвор да се јави.Имено, овие денови тој би требало да излезе од затвор но наместо тоа тој сега чека да види дали ќе заврши зад решетки.
Имено, Андерсон бил осуден на 13 години затвор. 
Но, како што некогаш се случува неговата пресуда останала целосно заборавена кој знае каде меѓу сите документи, па така тој никогаш не е повикан да ја одлежи казната. Правосудните органи дури овие денови го виделе пропустот откако сакале да го пуштата во затвор, во кој тој што може да се сфати никогаш не ни бил!

 
Неговиот адвокат побарал на Андерсон да му се укине казната со оглед на тоа дека во меѓувреме станал угледен граѓанин. 
Во меѓувреме е покрената петиција за негово ослободување. Потписниците меѓу кој е и директорор на Бургер Кинг велат дека органите доволно се посрамотиле за овој случај. 
А одлуката ќе биде позната наскоро. Имено, овие денови тој би требало да излезе од затвор но наместо тоа тој сега чека да види дали ќе заврши зад решетки.
Имено, Андер

loading...
Loading...