НЕВРЕМЕ ВО СКОПЈЕ: Ова се најкритичните локации!

Главниот град попладнево беше зафатен од силно невреме. Во меѓувреме на социјалните мрежи постојано се објавуваат фотографии од локации каде што сообраќајот е во прекин.1. Населба Автокоманда, во близина на хотелот Континентал.
2. Улица Рилски Конгрес, населба Водно.
3. Булевар Србија, сообраќајот е во прекин – заглавени се неколку возила.
4. Булевар Кочо Рацин, кај Тинексот во близина на ГТЦ.
5. Улица Иван Козаров, Кисела Вода.
*Информацијата се однесува само за состојбата во овој момент.

Пронајдете не на следниве мрежи: