Невремето кое го зафати Скопје, се случува еднаш во илјада години

Според официјалните податоци на 6-ти август во Скопје регистриран рекорден интензитет на дожд – веројатност за ваква појава 0,1% или еднаш во илјада години.Досега не ни се случило нешто што се случува еднаш во 100 години…Досега не ни се случило нешто што се случува еднаш во 100 години…

Пронајдете не на следниве мрежи: