НЕЗАПАМЕТЕНА ТРАГЕДИЈА: Го убил таткото на снаата, а потоа…

 Аџија Никезиќ (80) со ловечка пушка го убил Адем Скуриќ (73), татко на својата снаа, а потоа е пронајден во многу тешка состојба.Во црногорското село Велика Горана, во близина на Бар, се случила незапамтена трагедија. Аџија Никезиќ (80) со ловечка пушка го убил Адем Скуриќ (73), татко на својата снаа, а потоа е пронајден во многу тешка состојба.
Покрај него како што се претпоставува,  било најдено шише со отровна течност.
Се претпоставува дека се обидел да изврши самоубиство така што ја испил оваа течност во својата куќа, каде во петокот по трагедијата се забарикадирал.
Мештаните за двајцата велат дека биле мирни луѓе, но дека се знаело дека меѓу нив двајца подолго време постои некоја нетрпеливост.Во црногорското село Велика Горана, во близина на Бар, се случила незапамтена трагедија. Аџија Никезиќ (80) со ловечка пушка го убил Адем Скуриќ (7

Пронајдете не на следниве мрежи: