Незапаметено злосторство: Ќерката ги заклала братот и таткото, а мајката тешко ја повредила!

Loading...

Незапаметено злосторство се случи синоќа во Краљево кога С. Л. (51) со секира ги убила таткото и братот, а мајката ја повредила и лекарите се борат за нејзиниот живот.Како што дознава „Блиц“, полицијата ја уапси С. Л. (51), која со секира во семејната куќа го уби таткото П. А. (75) и братот С. А. (55).
Лекарите во Краљево се борат за животот на нејзината мајка М. А. (73).
Таа има тешки повреди на главата.Како што дознава „Блиц“, полицијата ја уапси С. Л. (51), која со секира во семејната куќа го уби таткото П. А. (75) и братот С. А. (55)

loading...