Незапамтен скандал во „Ѕвездите на Гранд“: Карлеуша му удри шамар на друг член на жирито!

Loading...

Јелена Карлеуша ја продолжува „борбата“ против „селските“ песни и  шундот  во  „Ѕвездите на Гранд“. Поради  тоа Јелена Карлеуша прилично често  доаѓа  во  судир со останатите членови на жирито.
„Чекај имам и  јас параво на свое мислење! Зошто  ние да ја слушаме?“, запрашал  популарниот пејач Аца Лукас, кому  Карлеуша потоа му удрил шамар.
Karleuša šamara Lukasa by dekaavramПоради  тоа Јелена Карлеуша прилично често  доаѓа  во  судир со останатите членови на жирито.
„Чекај имам и 

loading...