НИКАКО не фрлајте ги старите пластични шишиња-од нив може да го направите ова!

Тие не се само обична веќе искористена пластика…
Еве одлични идеи како да ги искористите. 
Задолжително погледнете

Пронајдете не на следниве мрежи: