Никогаш не би погодиле што работела Гога Секулиќ пред да запее

Loading...

Гога Секулиќ, која преживеа драма во животот откако ѝ почина сопругот, сите ја знаеме како пејачка со хитови, но пред да се фати за микрофонот за да пее, била водителка.„Пред 25 години бев радио водителка. Мојата емисија започнуваше во осум часот навечер, траеше до полноќ и бев многу слушана“ – изјавила Гога.
Инаку, таа пее веќе 16 години.„Пред 25 години бев радио водителка. Мојата емисија започнуваше во осум часот навечер, траеше до полноќ и бев многу слушана“ – из

loading...