Никогаш не е доцна за страсна љубов: Овој дедо го разнежни светот!

Loading...

Да спие без својата сопруга едноставно било неприфатливо за господин Кларк, кој тврди дека последен пат спиел сам пред 50 години.  Госпоѓа и господин Кларк, кои се во брак веќе 68 години, неодамна биле на редовна контрола во иста волница во Џорџија, САД каде требало да поминат неколку дена. Но, бидејќи биле сместени во различни соби, 96- годишниот Том наишол на проблем.
„Јас едноставно не можам без својата сопруга“, му се пожалил Том на медицинскиот персонал.
„Не сме биле разделени уште од Корејската војна. Таа за мене е најдобрата жена на светот“, рекол овој романтичен дедо.
За да му излезат во пресрет на овој дедо, персоналот решил да не гледа стрикно на правилата по кои мажите и жените во болниците се раздвојуваат, и му пружил на господин Кларк „посебен третман“.
„И онака скоро воопшто не поминуваше време во својата соба. Беше во состојба да седи цел ден покрај својата сопруга“, изјавила медицинската сестра.Госпоѓа и господин Кларк, кои се во брак веќе 68 години, неодамна биле на редовна контрола во иста волница во Џорџија, САД каде требало да поминат

loading...
Loading...