Никогаш немаше да се сетите дека можете да го искористите кромидот за ова

Loading...

Многупати до сега експертите советуваат дека треба да се откажете од хемикалиите и да се свртите кон користење на природни состојчи за чистење и отсстанување на дамки. Кромидот е една од намирниците која може да ви помогне во тоа.
Да, добро слушнавте. Пресечете кромид и истријте на местото каде што се наоѓоа дамката, оставете да одстои и потоа исперете ја облеката. Дамките за миг ќе изчезнат.Ќе бидете воодушевени од дејството на крмидот.
Исто така може и да исцедите сок од кромид да додадете мед и да пиете секое утро. Овој напиток ќе ви го исчисти организмт од токсини.
Кромидот е здрав да се користи во исхрадата поради антиоксинадните кои ги содржи. Кромидот е една од намирниците која може да ви помогне во тоа.
Да, добро слушнавте. Пресечете кромид и истријте на местото каде што се наоѓ

loading...