НИКОГАШ НЕМАШЕ ДА СЕ СЕТИТЕ: Вака денес изгледа „Сонцето“ од Телетабиси!

Loading...

Нејзиното лице сте го виделе милиони пати, а денес таа е возрасна девојка и го откри својот идентитет. Таа е сонцето од Телетабиси. 
Т

loading...
Loading...