Никој не би посакал ваква одмазда: Погледнете на што е подготвен еден гневен работник

Loading...

Како што пренесуваат кинеските медиуми, еден незадоволен работник на својот поранешен шеф му се одмаздил на еден бизаерен начин.Работникот организирал достава на домашната адреса на шефот, а се работело за кутија со илјада патчиња, кои му ги испратил бидејќи не му биле исплатени неколку плати.
Работникот Џанг сметал дека неговиот работодавец Бинг му должи 3.000 јуани или околу 450 американски долари, но неговиот шеф не му го признавал долгот. Затоа Џанг нарачал 1.130 жолти и црни патчиња да бидат доставени до домот на неговиот поранешен шеф и му порачал на доставувачот да му ги наплати на Бинг.
Во спорот морала да се вмеша и полицијата која го осигурала враќањето на патчињата на фармата од која биле испратени, а на Џинг му било сугерирано својот спор да си го разреши на друг начин.Работникот организирал достава на домашната адреса на шефот, а се работело за кутија со илјада патчиња, кои му ги испратил бидејќи не му биле испла

loading...
Loading...