Никој од семејството не го видел мртвото тело на Јелена: „Можеби затоа чекам секој ден да ми се појави насмеана“!

Loading...

Според зборовите на Зоран Марјановиќ , на идентификацијата на телото  на убиената Јелена отишла мајката на девојката на неговиот брат, а Зорица вели  дека не знае ни кога ниту  кој  отишол да потврди  дека се работи за убиената пејачка.Телото на убиената пејачка Јелена Марјановиќ во  мртовечницата го  идентификувала мајката на девојката на братот на Зоран, додека на препозавањето не се појавил никој од најблиското  семејство  што  инаку  е по правилата.
Како  што пренесуваат  медиумите, семејството  било  запрепастено  кога дознало  кој  го идентификувал телото.
„Бидејќи телото  на Јелена е пронајдено на 3-ти април, пренесено е на судска медицина а потоа во мртовечница. Како  што  налагаат правиата. Членовите на семејството  доаѓаат  да го идентификуваат телот, носат  гардероба  и  го подготвуваат  за погреб. Но  во овој  случај никој  од семејството  Марјановиќ не дојде на прпознавање на телото, туку тоа го стори мајката на  Милица“, вели соговорник за медиумите.
Тој  додал дека Зоран тогаш  бил  во притвор, но можел да оди било кој Марјановиќ или Крсмановиќ.

 
„Крсмановиќ се големо семејство и од мајчина и  од таткова страна. Доколку  сакале мајка Зорица да ја заштитат од дополнителна болка, можело да биде  било кој од многубројните роднини  да оди  и  да го идентификува телото“, вели пријател на семејството Крсмановиќ.
„Во тоа време бев во полиција, а телото го прпозна мајката на Милца, тие одлично  се познаваа, немаше причина зошто  да не оди. Од друга страна , моето  семејство не сакаше мајката на јелена да оди на идентификација поради лошата здравствена состојба“, потврдува Зоан.

Мајката на Јелена вели  дека не знае кој  бил на идентификација на телото.
„Не знам ни кога оделе на идентификација ниту кој бил. Никој  ништо не ми  јави, ниту  ме побараа. Мојата Јеца последен пат ја видов  ден пред да ми  се јават  да ми  кажат дека е убиена. Можеби поради  тоа и чекам секој  ден да ми  се појави насмеана“, заклучила Зорица.Телото на убиената пејачка Јелена Марјановиќ во  мртовечницата го  идентификувала мајката на девојката на братот на Зоран, додека на преп

loading...