Николина Пишек со нов имиџ

Loading...

Прекрасната хрватска водителка Николина Пишек, веќе некој период напорно ја планира својата свадба со српскиот бизнисмен Видоје Ристовиќ.
Како што самата вели, таа сака свадбата да биде совршена и токму онаква каква што ја замислувала целиот свој живот. Па за потребите на свадбата, и за да може и таа самата да биде совршена невеста, Николина Пишек замина во загребскиот салон, чије и заштитно лице е токму таа, и стави руси екстензии во косата. Таа реши да ја менува својата костенлива боја во руса, правејќи ја подолга и погуста благодарение на екстензии од природно влакно.
Како ви се допаѓа Николина повеќе?
Извор: dnevnik.hrПрекрасната хрватска водителка Николина Пишек, веќе некој период напорно ја планира својата свадба со српскиот бизнисм

loading...