Николина Пишек советува за среќен брак!

Loading...

Николина Ристовиќ е во брак нешто повеќе од месец дена, и изјавува колку и е убаво и е среќна, да знаела дека вака ќе и биде и многу порано ќе се омажела.„Бракот е прекрасна работа, не ги разбирам луѓето кои го опишуваат како паника и голем хаос. Знам дека првите денови се најслатки, али чувствувам дека таков ќе ми биде секогаш, сладок како мед. Ние како да сме сеуште на меден месец“, се изјаснила убавата Николина и додала како е исполнета и уверена дека нејзиниот сопруг ќе остане таков засекогаш кон неа.
Кажува како нејзиниот сопруг не и дозволува ништо да работи во нивната куќа, па поради тоа се чувствува како кралица. Покрај бројните обврски, знаат и да не се видат по неколку дена.
„Живееме доста активен живот, па си недостигаме еден на друг, а тоа е сјаен рецепт за среќа„. Кога ја прашавме кој го има главниот збор во нивната врска, кажа дека тоа сеуште не го решиле и им порача на сите девојки да не се плашат од венчање и брак.
 „Бракот е прекрасна работа, не ги разбирам луѓето кои го опишуваат како паника и голем хаос. Знам дека првите де

loading...
Loading...