Николоски: Започнува друга револуција, не шарена туку народна!

Loading...

Александар Николоски од ВМРО-ДПМНЕ на социјалната мрежа Фејсбук пишува дека почнува друга, а не шарена револуција и повикува на обединување.-ШаренаРеволуција се правеше за…? Тие што ја организираа и платија преку Сорос знаат за што се правеше. Прашањево треба да си го постават тие што наивно и искрено поверуваа и учествуваа во истата…Почнува друга револуција, народна! Време е сите да се приклучат!, пишува Николоски на Фејсбук.
-ШаренаРеволуција се правеше за…? Тие што ја организираа и платија преку Сорос знаат за што се правеше. Прашањево треба да си го п

loading...