Нино Решиќ се женел 3 пати: Една е поранешна на негов колега, а неговата вистинска љубов изгледа вака!

Покојниот пејач Амир Решиќ Нино имал три жени, а со секоја добил по една ќерка.Тој својата прва сопруга, пејачката Сара Марковиќ ја запознал на снимање на новогодишна програма. Нино тогаш ѝ понудил брак. Таа прифатила и наскоро ја добиле ќерката Тамара.
Решиќ со Сара снимил и дуетска песна „Погодак и мету“.
По 7 години брак, Сара и Нино се развеле, а пејачот ништо не го спречило да ја ожени и Јасна Коњевиќ, поранешната сопруга на својот колега Шериф Коњевиќ. На прашањето дали прељубата од негова страна била развод со Сара, Нино современо одговорил:
-Секако дека не. Сара и јас одлучивме да се разведеме пред да влезам во врска со Јасна.

Причината беше мојата невозможност да живеам надвор од мојата земја. Сара пораснала во Германија и инсистираше да се оженам, бидејќи не можеше да живее далеку од своите родители.
Решиќ со Јасна живеел 4 години, а починал 2007 година од заболување на панкреасот во 43-тата година.
Зад себе остави 4 ќерки: Тамара, Амела и Сандра.
Тој својата прва сопруга, пејачката Сара Марковиќ ја запознал на снимање на новогодишна програма. Нино тогаш ѝ понудил брак. Таа прифатила и наскор

Пронајдете не на следниве мрежи: