Ниту градите, а ни задникот: Што прво забележуваат мажите кај жена?

Loading...

Резултатите од неодамнешното истражување кое било спроведено на пет илјади мажи, покажува што точно тие прво забележуваат на женското тело.Иако сите прво би помислиле дека тоа се градите и задникот, одговорот сепак  бил малку поинаков.
Верувале или не, точно е дека мажите прво ги приметуваат очите, т.е. погледот, а на второ место се наоѓа насмевката. Дури после насмевката, мажите “фрлаат поглед” на градите и нозете, а веднаш после нив следи женската градба, односно тежината.
Задникот дошол дури на осмото место, а пред него посветиле внимание на женското однесување.
Изгледот на кожата се наоѓа на последното место.Иако сите прво би помислиле дека тоа се градите и задникот, одговорот сепак  бил малку поинаков.
Верувале или не, точно е дека мажите

loading...
Loading...