Нивес: На „Максимир“ ќе ја бодрам репрезентацијата на Србија

Loading...

Хрватската старлета Нивес Целзиус изнанадувачки најави дека ќе навива за Србија на мечот со Хрватска коj се игра на „Максимир“. И покрај тоа што е сопруга на  Хрватскиот фудбалер Дино Дрпиќ. „Кога од другата страна не е Србија, нормално е да навивам за Хрватска, пораснав во Србија и нема врска што мојот сопруг е Хрват. Не заборавајте дека јас сум Србинка. Затоа во директниот дуел ќе им дадам голема поддршка на “орлите”, изјави Нивес. Таа нема да биде во можност да ја бодрди Србија од трибините на Макисмир, но најави дека резултатот ќе го следи на интернет. На прашањето кои се поголеми фраери србите или хрватите таа одговори мошне интелегентно „Србите се подобри за забава, а Хрватите за брак“.Хрватската старлета Нивес Целзиус изнанадувачки најави дека ќе навива за Србија на мечот со Хрватска коj се игра на &b

loading...