Нивес провоцира од кревет!

Изгледа на Нивес се уште и растат градите. Нивес одлучи да ги почести обожувачите со селфи од кревет. Пејачката и писателка се чини спие во тесна чипкаста маичка во која градите и изгледаат најголеми до сега.
Овие фотографии нема да остават рамнодушни ниту еден маж.
Нивес одлучи да ги почести обожувачите со селфи од кревет. Пејачката и писателка се чини спие во тесна чипкаста маичка во која градите и изгледаат

Пронајдете не на следниве мрежи: