Ноле конечно покажа како изгледа неговиот син

Најдобриот српски тенисер со својот тригодишен наследник направи селфи во авион и моментот го сподели со целиот свет.Ова е првпат Новак на сите да им покаже како изгледа неговиот син. Ноле не ја наведе дестинацијата каде летаат, но јасно е дека заминаа на исток, бидејќи се приближува денот за неговиот повраток на терен, односно  на 29-ти декември во Абу Даби.
Новак и Стфеан имаат одлично расположение, како што може да се види, а малиот Ѓоковиќ имаше порака до светот – исплазениот јазик. 

„Време за патување меѓу татко и син“, напиша Ноле.
Браќната двојка Ѓоковиќ имаат две деца, освен Стфеан ја имаат и тримесечната ќерка Тара. Ова е првпат Новак на сите да им покаже како изгледа неговиот син. Ноле не ја наведе дестинацијата каде летаат, но јасно е дека заминаа на исток, б

Пронајдете не на следниве мрежи: