Носители на изборни листи на СДСбезМ за претстојните избори!

Loading...

Датумот за одржување на изборите е преместен за 5 јуни 2016 година и конечно граѓаните ќе добијат (уште една) шанса за да ја решат агонијата од исчекувањето на исходот.Судејќи според досегашните активности и одвивања на настаните пред очите на јавноста, редно време е да се дознае изборната листа на СДСМ.
Ангажираноста на странските пријатели е поголема отколку активистите во нивните редови, па би било логично ако добијат барем и мало парче од погачата.
 

Носители на изборни листи на СДСбезМ за претстојните парламентарни избори:- ИЕ 1: Чарлс Гарет (Амбасадор на Велика Брит…
Posted by Шетај Бранко on Thursday, February 25, 2016

Велат дека сечиј труд се исплати, а „доказ“ за тоа се новообјавените изборни листи за претстојните парламентарни избори на СДСМ.
Повеќе за тоа во денешниот твит на денот:

Носители на изб. листи на СДСМ:ИЕ 1:@BritAmbCGarrett ИЕ 2:@AmbassadorEU ИЕ 3: ?ИЕ 4:@peter_vanhoutte ИЕ 5:@wouterplomp ИЕ 6:@AmbBaily
— Соросов Калифат (@SetajBranko) February 25, 2016
Судејќи според досегашните активности и одвивања на настаните пред очите на јавноста, редно време е да се дознае изборната листа на СДСМ.
А

loading...
Loading...