Нова диета: Кафе со масло

Loading...

Уживателите на кафе измислија нова лудост. На дневната доза кофеин додаваат 80 грама стопен путер кој дава повеќе енергија и го поттикнува губењето на килограми. Авторот на идејата Дејвид Аспри, тврди дека пијалакот е полн со многу корисни масти кои ги креваат енергетските нивоа во текот на најмалку шест часа. Во исто време, кафето со масло ги подобрува когнитивните функции и помага за намалување на сантиметрите во делот на половината.
Прочитајте повеќе на najadise.mkУживателите

loading...
Loading...