Нов хит: Се појави лажно месо!

Loading...

На пазарот на прехрамбени производи се појави лажно месо. Во компанијата која почна да произведува лажно месо на пазарот на прехрамбени производи, реши да инвестира и првиот човек на Мајкрософт, Бил Гејтс. 
Гејтс одлучи да инвестира во оваа компанија која гарантира здрава иднина. Лажното месо е всушност здрава храна направена од растителни масти,  која има мирис и вкус на месо. 

 
Овој вид на храна е одлична за оние кои се склони кон дебелеењето, а Гејтс само сака да придонесе за подобра иднина на новите генерации, кои треба да бидат пред се здрави. 
Компанијата успеа и да ги привлече основачите на Твитер кои масовно сакаат да инвестираат во новите производи на „лажно месо“ кои ќе бидат на пазарот до крајот на годината. Во компанијата која почна да произведува лажно месо на пазарот на прехрамбени производи, реши да инвестира и првиот човек на Мајкрософт, Бил Гејтс.

loading...
Loading...