Нов хит статус: Оваа девојка би се омажила во…

Loading...

Оваа девојка би се омажила во Германија и таму би раѓала деца!Можеби станува збор само за една шега… но како и да е.
Ова е за денес најурнебесниот статус.
Девојкава би се омажила во Германија и би раѓала деца!
 Можеби станува збор само за една шега… но како и да е.
Ова е за денес најурнебесниот статус.
Девојкава би се омажила во Германија

loading...
Loading...