Нов транспарент во Струмица во знак на револт кон криминалите на Заев

Loading...

Уште еден транспарент осамна денеска во Струмица на кој пишува: „ Аболицираниот Заев го аболира и криминалот на Цареви кули“.Овие герила акции на струмичани се како резултат на информациите за криминални дејствија на лидерот на СДСМ и градоначалник на Струмица, Зоран Заев, по однос на бесправното, незаконско и криминално легализирање на хациендите Цареви Кули.Овие герила акции на струмичани се како резултат на информациите за криминални дејствија на лидерот на СДСМ и градоначалник на Струмица, Зоран Заев

loading...