Нов тренд на Фејсбук: Се повеќе жирафи на профил!

Loading...

Како фотографија на профилот се повеќе корисници се одлучуваат да стават жирафа.Имено, профилната фотографија многу кажува за корисникот, па често преку неа корисниците сакаат да остават порака на своите пријатели но и на останатите луѓе на мрежата. Новиот тренд започна вчера кога се повеќе корисници поставија слики со жирафи.
Имено, фотографијата ја следи загатка : „Во три часот наутро, некој ви ѕвони на врата, а вие се будите. Тоа се вашите родители кои дошле на појадок. Имате џем од јагоди, мед, вино, леб и сирење. Што ќе отворите прво?
Точниот одговор им се испраќа на пријателите. Ако сакате да бидете дел од играта, а го погрешите одговорот, казна е да ставите фотографија од жирафа на вашиот профил која треба да ја имате 3 дена.
Сеуште не се знае поентата на играта.Имено, профилната фотографија многу кажува за корисникот, па често преку неа корисниците сакаат да остават порака на своите пријатели но и на остан

loading...
Loading...