Нова цена на СМС пораките за гласање од Македонија на „X Фактор“

Loading...

Во вторник во 21 часот на Сител ТВ гледачите во Македонија ќе имаат прилика да уживаат во новата епизода на најпопуларното музичко шоу во регионот X Фактор!И во оваа епизода еден финалист ќе го напушти oва натпреварување, а кој ќе биде тоа-зависи исклучиво од вашите гласови!
МБК Продукција и Сител ТВ им овозможија на гледачите во Македонија, од овој вторник цената за една порака за гласањето да изнесува 23,6 денари со вклучен ДДВ:
-Продукцијата на X Фактор даде се од себе на гледачите во Македонија да им овозможи гласање по пониска цена за една порака. Место досегашните 41,3 денари со вклучен ДДВ, од овој вторник цената на една СМС порака ќе биде 23,6 денари со вклучен ДДВ, што автоматски значи дека македонските гласачи ќе можат да гласаат во уште поголем број за своите фаворити!И во оваа епизода еден финалист ќе го напушти oва натпреварување, а кој ќе биде тоа-зависи исклучиво од вашите гласови!
МБК Продукција и Си

loading...
Loading...