НОВА ДРАМА: Мирослав Илиќ ќе се најде зад решетки?

Loading...

Мирослав Илиќ и овој пат мора да одговара на прашањата од новинарите во врска со аферата во која е вплеткан неговиот наводно вонбрачен син Девин.Рочиштето во врска со овој случај е закажано за септември, а еве што рече фолкерот за српските медиуми на таа тема: 
„Јас личам ли на човек кој се плаши? Имам доверба во српското судство“ – рече Мирослав Илиќ.
Инаку, ако Мирослав не се појави на закажаното рочиште може да заврши во затвор. Рочиштето во врска со овој случај е закажано за септември, а еве што рече фолкерот за српските медиуми на таа тема: 
„Јас личам

loading...