Нова љубов на „X фактор“!

Loading...

Откако Катерина и Младен јавно признаа дека се во врска- сега има нова љубов во Х фактор. IИмено, новата двојка во „Икс-фактор“ се Вања Мишич и Армин Маликиќ од групата „Доктори“.
Вања(20) и 22-годишниот Армин поминуваат многу време заедно првенствено затоа што и двајцата се од Босна, а со текот на шоуто и двајцата завршија под менторството на Кристина Ковач.
– Веднаш забележавме дека меѓу нив нешто се случува затоа што почнаа да се издаваат. Иако се трудат да ги сокријат симпатиите кои ги имаат еден кон друг, очигледно е дека се вљубени 8211; откриваат некои од кандидатите за српски „Ало“.Армин им признал на неколку момчиња од групата дека Вања му се допаѓа, но дека ќе ја викне да излезат дури откако серијалот ќе заврши бидејќи се плаши дека романсата може да го одвлече нивното внимание.IИмено, новата двојка во „Икс-фактор“ се Вања Мишич и Армин Маликиќ од групата „Доктори“.
Вања(20) и 22-годиш

loading...
Loading...