Нова локација на Sport Vision во ГТЦ – приземје

Loading...

Повеќе простор за поголем избор и подобро потрошувачко искуство во Sport VisionОвој четврток, 01.03.2018, ќе се случи официјално отворањена новата продавница на Sport Vision во Градскиот Трговски Центар на приземје.Спорт Висион ја промени својата локација со цел да биде поблиску до своитепотрошувачи и на двојно поголем простор да презентира поголема понуда восвојот најнов концепт, со специјални KIDS и Fitness корнери кои ќе го дополнатпотрошувачкото искуство.
Посетителите ќе можат да уживаат во изборот од преку 40 реномирани светскибрендови како Nike, Under Armour, adidas, Reebok, Converse, Helly Hansen,Champion, Ellesse, Lonsdale и многу други, со двојно поголем асортиман во новатапродавница на преку 600-м2.
Како и секогаш, заради отворањето на новата локација ќе биде обезбеденспецијален попуст на целиот асортиман кој ќе трае од 01.03.2018 до 03.03.2018година.
Екипата на Sport Vision е секогаш тука за Вас – иновативна, инспирирана ипозитивна, и со задоволство ќе Ви помогне во идеалниот избор на тоа што Ви епотребно.Овој четврток, 01.03.2018, ќе се случи официјално отворањена новата продавница на Sport Vision во Градскиот Трговски Центар на приземје.

loading...
Loading...