Нова надеж за ЗАБОЛЕНИТЕ ОД РАК: Овој лек ПРАВИ ЧУДА!

Биотехничката компанија „AB Science”  објавила резултати од втората фаза на испитувања на лекот по име „masitinib“, против цврстите тумори.. Резултатите испаднале доста позитивни.Компанијата соопштила дека нејзиниот клинички програм покажал дека лекот бил посебно делотворен за ракот на дигестивниот тракт.
Испитувањата од третата фаза моментално се во тек или се пред лансирање за случаите на гастроинтестиналните стромални тумори, како и ракот на панкреасот, дебелото црево и желудникот. 
Хормонските тумори,како што се рак на простатата и дојките, истовремено ја претставуваат втората група на тумори кои можат да бидат излечени со мастинибот, иако е прерано тоа со сигурност да може да се потврди, заклучено е во соопштението на оваа компанија. Компанијата соопштила дека нејзиниот клинички програм покажал дека лекот бил посебно делотворен за ракот на дигестивниот тракт.
Испитувањат

Пронајдете не на следниве мрежи: