Нова рута на движење на протестот „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“

Loading...

Протестите на граѓанската иницијатива „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“ завземаат се поголеми димензии и се шират низ цела Македонија.Еве ја најновата рута за граѓанскиот протест во Скопје. -Ќе започне пред Владата на РМ во 17 часот, а ќе заврши пред седиштето на СДСМ на улица Бихачка.
Покрај во Скопје, граѓанската иницијатива мирни протести ќе одржи и во следните градови:
Прилеп- 18ч. Куманово- 17ч. Штип- 18ч. Кичево- 17ч. Битола- 17ч. Струмица- 17ч. Охрид- 17ч. Велес- 17ч. Кочани- 17ч.Еве ја најновата рута за граѓанскиот протест во Скопје. -Ќе започне пред Владата на РМ во 17 часот, а ќе заврши пред седиштето на СДСМ на улица Бих

loading...