Нова заразна игра на „Гугл“ по повод Ноќта на вештерките

По повод Ноќта на вештерките, Google промовираше видео игра во која мачката Момо има задача да го спаси Училиштето за магии од духови.Играчите ѝ помагаат на слатката мачка да ги победи духовите цртајќи разни форми над нивните глави, а главна цел е да се „улови“ лошиот дух кој ја украл книгата со магии.
Ако сакате да ја играте оваа заразна игра одете на овој линк и вклучете се во авантурите на Момо. Играчите ѝ помагаат на слатката мачка да ги победи духовите цртајќи разни форми над нивните глави, а главна цел е да се „улови“ ло

Пронајдете не на следниве мрежи: