НОВИ СОЗНАНИЈА: Малечката Маша требала да заврши како жртва на трговија со органи!

По долгата истрага, француската полиција дознала дека киднаперите на малата Маша од Србија, биле поврзани со криминална група за трговија со органи.По деталното истражување на случајот кој се однесуваше на обидот за грабнување на малечката Маша, полицијата објави дека изјавите на тројцата киднапери во полицијата не биле вистинити и според нивните сознанија – тие сакале да го продадат девојчето.
Имено, тие изјавиле дека малата Маша случајно ја нашле додека шетале низ Белград, но вистината била дека тие ја нашле на социјалните мрежи.По деталното истражување на случајот кој се однесуваше на обидот за грабнување на малечката Маша, полицијата објави дека изјавите на тројцата кидна

Пронајдете не на следниве мрежи: