Новиот Тајсон?!

Дионтеј Вајлдер мошне силно чекори по скалите на славата во својата професионална кариера, па така тој многу потсеќа на Мајк Тајсон.Медиумите веќе на големо за него велат дека и браќата Кличко би можеле да се плашат од новиот „ураган“.
Вајлдер не знае за пораз во својата професионална кариера, а своите ривали ги нокаутира веќе на почетокот од дуелите.
27-годишниот боксер дефинитивно потсеќа на легендарниот Мајк Тајсон, има распон на рацете од 213 сантиметри, висок е 201 сантиметар, па има огромна моќ да неговите удари бидат фатални за противниците.Медиумите веќе на големо за него велат дека и браќата Кличко би можеле да се плашат од новиот „ураган“.

Пронајдете не на следниве мрежи: