Новитети од Дистрикт бар и ресторан за максимално гастрономско уживање

Loading...

Сместен во строгиот центар на Скопје, Дистрикт бар и ресторан претставува гастрономска оаза, кој на гостите им нуди исклучителна храна, специфична по спојот од источноевропски и медитерански влијанија.„Без свежи намирници, љубов кон кујната и позитивна енергија – нема добра храна“ е мотото на шефовите на кујната кои максимално се трудат да ги задоволат и најспецифичните барања на своите гости. Токму од оваа причина, создадоа посебен концепт, надалеку познат во светот, наречен Неделен бранч. Дополнително и како последен новитет во менито на Дистрикт бар и ресторан е воведувањето на повеќе видови тестенини, како и специјалитети од висококвалитетни месни намирници, приготвени на Џоспер скарата на јаглен и популарните десерти пред кои се поклонува целиот свет.
Уживајте!„Без свежи намирници, љубов кон кујната и позитивна енергија – нема добра храна“ е мотото на шефовите на кујната кои ма

loading...