НОВО ЧУДО ВО ОСТРОГ: Падна карпа во манастирот полн со верници, но…

Loading...

Поголема карпа падна меѓу верниците во најпознатиот манастир во Црна Гора, Острог, а никој не е повреден, објави Парохијата Страшевина на својот Фе

loading...
Loading...