Ново видео на кое Тоше ја пее „Молитва за Магдалена“

Loading...

На YouTube е објавено ново, досега невидено видео од Тоше Проески.На видеото кое е поставено на „Јутјуб“ ден пред Нова година, Тоше ја пее познатата балада од Оливер Драгојевиќ за време на неговата промоција на албумот „Пратим те“ во Винаријата Колар во Хрватска.

На видеото кое е поставено на „Јутјуб“ ден пред Нова година, Тоше ја пее познатата балада од Оливер Драгој

loading...
Loading...